Píši pro vás.

REMAX R4 2020, Las Vegas, Nevada USA
24

Bře

Las Vegas REMAX R4 2020, Nevada USA

5 MINUT ČTENÍ

Jeden z vrcholů roku 2020 jsme prožili už v jeho první třetině. Bylo nám ctí se zúčastnit každoročního setkání těch nejúspěšnějších realitních makléřů z celého světa. Takzvané REMAX R4 Convention, jak se toto setkání nazývá, se konalo v proslulém hotelu MGM Grand v Las Vegas, Nevada USA.

Grand Opening of the 2020 REMAX R4 Convention

REMAX R4 Convention bylo především o setkání se s legendami a světovou špičkou našeho oboru a o vzájemném sdílení znalostí a zkušeností.

Byly to tři dny nabité nejen vzděláním, inspirací a motivací, ale především také setkáváním s opravdovými personami světového byznysu. Měli jsme tu možnost poznat zakladatele celosvětové sítě RE/MAX – Gail a Dave Liniger. Aktuálního CEO celé světové sítě Adama Contose a několik opravdu světových podnikatelů, jako je třeba Ray Prosek, realitní top profesionál z Hawaie.
A pokud umíte trochu anglicky a chcete se pobavit, podívejte se na video Jia Jianga, autora tzv. Terapie odmítnutí, jak žádá zaměstnance Krispy Kreme Doughnuts o přípravu donutů ve znaku olympijských kruhů (Video ZDE)

Slavnostní udělení prestižního ocenění 100% Club

Součástí třídenní konference byla i slavnostní večeře pouze pro zvané realitní makléře, kteří patří dlouhodobě k těm nejlepším a za rok 2019 dosáhli na ocenění 100% Club.

Přebírání ocenění 100% Club na 100% Recognition Luncheon v MGM Grand, Las Vegas

Z České republiky jsme na toto ocenění dosáhli tři ze zúčastněných.

Z pracovního hlediska byla tato zkušenost něco, z čeho budeme při naší práci čerpat ještě hodně dlouhou dobu. A ač to mnohdy tak nevypadá, tak ti nejlepší makléři u nás si v ničem nezadají se světovou špičkou. Co nám ale mnohdy, podle mě chybí, je že si dostatečně nevážíme své práce a přitom bychom sakra měli. Denně zodpovídáme za veškeré rodinné úspory našich klientů, řešíme jejich nejtěžší životní osudy, přičemž musíme být těmi, kteří za každých okolností najdou řešení, to vše v prostředí, kde si nemůžeme dovolit udělat chybu. A to opravdu není snadná úloha.

To je jedna z hlavních myšlenek, které si odsud, spolu s navázáním několika nových přátelství s personami světového obchodu, odnáším.

RMX R4 Las Vegas 2020

REMAX R4 Las Vegas 2020

A pokud se tento článek dostane i k některému z mých kolegů, který třeba přemýšlí, že by se v budoucnu podobné akce rád zúčastnil, tak pro svůj rozvoj opravdu nemůžete udělat nic lepšího.

Jezděme nasávat zkušenosti mimo naše hranice, opusťme na chvíli ten náš český rybníček a poznávejme jak to dělají ti opravdu nejlepší, rozšiřujeme si obzory a to nejlepší implementujme na našem trhu. Za sebe mohu říci, že jsem na této akci rozhodně nebyl naposledy.

Máte nemovitost na prodej?

Podle celorepublikové databáze je potvrzené, že prodávám nemovitosti v průměru o 15 % dráž než ostatní makléři. Vyplňte krátký formulář, já se vám co nejdříve ozvu a výhodně prodám i tu Vaší.

Cokoliv máte na srdci, já Vás vyslechnu...

Sdílejte:

Hodnocení:

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (2 hlasů, průměr: 4,50 z 5)
Loading...