Ochrana osobních údajů

POPTÁVKA NAŠICH SLUŽEB

Ing. Jakub Žižka je fyzická osoba se sídlem Spálená 97/29, 110 00 Praha 1 , IČ: 02292319, podnikající dle živnostenského zákona, která zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  1. jméno a příjmení
  2. emailovou adresu
  3. telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou  zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Ing. Jakubem Žižkou, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně Ing. Jakubem Žižkou.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

POUŽITÍ COOKIES

Ing. Jakub Žižka používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění