Píši pro vás.

Vliv koronaviru na ceny nemovitostí
14

Dub

Vliv koronaviru na ceny nemovitostí

4 MINUTY ČTENÍ

V aktuálním vydání našeho video seriálu Novinky z realitního trhu by se toho dalo říci opravdu mnoho. Ale jaký bude vliv koronaviru na ceny nemovitostí? Díky současnému stavu způsobeného touto epidemií jsme mimo jiné svědkem mnoha změn. Ty mají výrazný vliv na ekonomiku, potažmo hypoteční a celý realitní trh.

V minulém díle jsem hovořil z velké části o připravovaném realitním zákonu. Avšak aktuálně každého, s kým se v souvislosti s mou profesí v současnosti bavím, nejvíce zajímá, jaký dopad bude mít celá dnešní situace na ceny nemovitostí. Na takovou otázku bohužel nemá odpověď asi nikdo a já jsem osobně toho názoru, že zásadní bude čas. Zaprvé čas, po který u nás budou nadále v účinnosti restriktivní opatření. A protože naše ekonomika je hluboce provázána s ostatními ekonomikami světa, tak za druhé i čas, který budou potřebovat i tyto ostatní země, aby se s pandemií popasovaly.

Toto téma jsme prvně rozebírali již zhruba před měsícem v článku nazvaném Jak může koronavirus ovlivnit trh s nemovitostmi. Pokud Vás tak zajímá hlubší rozebrání aktuálních opatření, jejich budoucích následků, vliv koronaviru na ceny nemovitostí a jak se situace za tento poslední měsíc posunula, shlédněte přiložené video. A ať už se mnou souhlasíte či nikoli, budu rád za Vaši reakci pod videem.

Přeji Vám, ať toto nelehké období přečkáte ve zdraví. Ať se Vám vyhýbají veškerá ohrožení a u příštího dílu se budu těšit snad už i v optimističtější náladě.

Článek v písemné podobě na toto téma je jako již tradičně publikován rovněž i na zpravodajském serveru www.estav.cz.

Máte nemovitost na prodej?

Podle celorepublikové databáze je potvrzené, že prodávám nemovitosti v průměru o 15 % dráž než ostatní makléři. Vyplňte krátký formulář, já se vám co nejdříve ozvu a výhodně prodám i tu Vaší.

Cokoliv máte na srdci, já Vás vyslechnu...

Sdílejte:

Hodnocení:

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (2 hlasů, průměr: 4,50 z 5)
Loading...